Sa vorbim! lets talk!

Fiecare are ceva de spus , nu ne trebuie decat curajul sa o facem !
Everyone has something to say, we need only the courage to do it!

Thursday, May 13, 2010

Viata si nu doar atat...


Cand totul pare impotriva noastra,cand nimic nu iese cum vrem noi,ni se pare ca lumea s-a oprit in loc,ca soarele nu mai ajunge la noi,ca stelele nu mai sunt pe cer,ca nimic nu mai are sens.Intotdeauna am avut puterea sa cred ca forta sta in noi,ca exista frumos dincolo de aparente,ca exista oameni care ne pot incalzi sufletele cu simpla lor prezenta.Sunt un trecator prin viata,la fel ca voi si incerc sa iau lucrurile asa cum vin,dar nu uit niciodata ca viata e scurta si nimic nu este atat de important,incat sa merite sa-ti strice ziua si nimic nu este atat de grav,incat sa te faca sa te culci furios.Sa aveti o zi frumoasa.Viata in sine e un miracol si suntem cu adevarat binecuvantati pentru ca ne aflam acum si aici.

2 comments:

  1. Frumoase si pilduitoare ganduri ale unui suflet frumos! Multi dintre noi au nevoie de cuvinte frumoase pentru a deveni mai buni...

    Te invit cu mare drag să vizitezi si blogul meu http://pluttonia.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. In esenta toti suntem buni,atata timp cat ne deschidem sufletul si nu lasam tristetea si experientele vechi sa ne striveasca sufletul si sa ne arunce in singuratate.

    ReplyDelete